Muzică

Muzică

Muzica este una dintre cele mai răspândite arte. Dansact Studio îți pune la dispoziție trei cursuri de muzică pentru copilul tău: pian, vioară și canto. La fiecare dintre aceste cursuri, copiii se vor familiariza cu instrumentul muzical sau interpretarea vocală și vor acumula cunoștințe care să le permită să evolueze de la o ședință la alta.

Cursul de pian se desfășoară individual, iar copilul tău va exersa la pianina profesională a școlii noastre. Ținând cont de nivelul de pregătire, profesorul adaptează cursul astfel încât acesta să fie eficient și ușor de înțeles pentru micuț.

Cursul de vioară se desfășoară individual pe o durată de 60 de minute și presupune o introducere în tainele acestui instrument cât și exercițiu individual. Profesorul este cel care, în funcție de nivelul copilului, poate adapta cursul.

Cursul de canto îl ajută pe copil să își formeze vocea astfel încât să poată deprinde tainele muzicii vocale. Profesorul îl va ajuta pe copilul tău să își dezvolte o ureche muzicală și o voce muzicală bună.